Plan hier jouw gratis intakegesprek in

Loading...

Intakegesprek in het kort

Zet vandaag de eerste stap naar een vrij leven en plan nu een gratis intakegesprek in. Tijdens het gesprek doe je je verhaal en kijken we samen wat er voor jou nodig is om de klachten te reduceren.

  • In 60 minuten duiken we in jouw klachten
  • Kennismaking met de therapeut
  • Klachteninventarisatie
  • Duiding & richting bepalen voor behandeling
  • Het intakegesprek is gratis

Het intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Je bent dus niet verplicht om daarna bij ons de behandeling te vervolgen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de intake?

Het intakegesprek duurt ongeveer een uur. Hierin nemen we echt de tijd om jouw hulpvraag door te spreken.

Wat volgt na het intakegesprek?

We bieden het intakegesprek gratis aan, omdat we het belangrijk vinden dat je op een vrijblijvende manier kunt kennismaken met de therapeut.

Heb je na het intakegesprek een positief gevoel en besluit je verder te gaan? Dan stellen we een uitgebreid verslag op met klachteninventarisatie, persoonlijk behandelplan, werkwijze, doelen en de verwachte duur van de behandeling.

Dit verslag kost €45, maar kan vergoed worden door je zorgverzekering. Met het verslag in handen beslis jíj of je met de behandeling wilt starten. En als je klaar bent om die stap te zetten, plannen we samen jouw volgende afspraak om de behandeling te beginnen.

Hoe lang duurt een behandeltraject?

Meestal bestaat een traject uit ongeveer 8 sessies (3 – 4 maanden), maar dat is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en behoeften.

Lees hier meer over het behandeltraject.

 

 

Meer

Hoeveel kost de behandeling?

  • Een consult van een uur: €85
  • Een consult van anderhalf uur: €99
  • Zakelijke tarief: €105 *

* Voor zakelijke afnemers geldt dat er altijd eerst een offerte opgemaakt zal worden. Deze pakketten worden dan op maat gemaakt voor de opdrachtgever.

Wordt de behandeling vergoed?

Vergoedingen bij Praktijk de Vrijgever komen altijd uit het aanvullend pakket en worden gegeven op basis van psychosociale zorg of counseling. Bij enkele verzekeraars valt het onder alternatieve zorg.

Vergoedingen vanuit het aanvullend pakket gaan nooit van het
eigen risico af.

Download vergoedingenlijst per zorgverzekeraar

Is online behandeling ook mogelijk?

Er zijn soms tussendoor wel telefonische contactmomenten of per mail, maar een volledige online behandeling is niet mogelijk.