Hoe ziet de behandeling bij Praktijk de Vrijgever eruit?

Bij Praktijk de Vrijgever draait alles om jou, niet alleen om je klachten. Je bent niet de klacht, het is een onderdeel van jou geworden waar je nog geen vat op hebt gekregen. De behandeling wordt altijd afgestemd op jouw persoonlijke klachten, krachten en wensen. Daarom stellen we aan de hand van een intakegesprek altijd een persoonlijk behandelplan op. Op deze pagina vind je de opzet van ons behandeltraject.

Inplannen intakegesprek

Het intakegesprek is jouw eerste echte stap. Op de aanmeldpagina kies je zelf je therapeut en het tijdstip. Na je keuze krijg je alle details toegestuurd. Daarna krijg je nog een mail van de door jou gekozen therapeut.

Vergoedingen
Vergeet niet om vooraf te checken op welke vergoedingen je recht hebt.

Download vergoedingenlijst per zorgverzekeraar

Burnout en angst psycholoog nijmegen

Gratis intakegesprek

Tijdens het intakegesprek doe je je verhaal en kijken we samen wat er voor jou nodig is om de klachten te reduceren.

Heb je na het gesprek een positief gevoel en besluit je verder te gaan? Dan stellen we een uitgebreid verslag op met klachteninventarisatie, persoonlijk behandelplan, doelen en de verwachte duur van de behandeling. Dit verslag kost €45, maar kan vergoed worden door je zorgverzekering. Met het verslag in handen beslis jíj of je met de behandeling wilt starten. En als je klaar bent om die stap te zetten, plannen we samen jouw volgende afspraak om de behandeling te beginnen.

Start behandeling

Voel je je goed bij het plan en de therapeut? Dan gaan we samen aan de slag en plannen we meteen een vervolgafspraak in. Meestal bestaat een traject uit ongeveer 8 sessies, maar is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en behoeften.

Kosten behandeling

  • Het intakegesprek bieden we altijd gratis aan. Als je besluit om bij ons een behandeling te starten, maken we een gedetailleerd verslag met jouw behandelplan. Voor het opstellen van dit verslag vragen we een vergoeding van €45
  • Een consult van een uur is €85
  • Een consult van anderhalf uur is €99
  • Zakelijke tarief: €105

Voor zakelijke afnemers geldt dat er altijd eerst een offerte opgemaakt zal worden. Deze pakketten worden dan op maat gemaakt voor de opdrachtgever.

Tussentijds contact

Het effect van de therapie merk je vooral in het dagelijkse leven, buiten de sessies om. Daarom is het bij ons mogelijk om tussen de sessies door contact te hebben met de therapeut. Het gaat er namelijk om dat je de oefenstof uit de therapie toepast in het dagelijkse leven. Dan kan het fijn zijn om tussentijds ondersteund te worden.

Tussentijdse evaluatie

Na een aantal behandelafspraken doen wij een tussentijdse evaluatie. Tijdens deze evaluatie bekijken we de vooruitgang en bespreken we deze om het vervolg van de behandeling zo goed mogelijk vorm te geven.

Afronding en nazorg

Na afronding van de therapie is er altijd ruimte voor nazorg, mocht je dat wensen.

Facturering

Facturen ontvang je na elke sessie en kun je gebruiken voor declaratie bij je zorgverzekering. Voor zakelijke trajecten sturen we de factuur naar je werkgever of instantie.

Gratis intakegesprek inplannen

Klaar voor de eerste stap? Plan een gratis intakegesprek in en begin aan jouw pad naar herstel.