Speciale voorlichtings­avond over paniekaanvallen

Wie regelmatig te kampen heeft met paniekaanvallen weet hoe groot de impact daarvan kan zijn op je leven. Mensen beschrijven vaak gevoelens van intense angst waarbij ze ervaren dat o.a. hun hart sneller gaat kloppen, de adem omhoog gaat, ze beginnen te zweten, last krijgen van koude rillingen, duizeligheid, bang zijn de controle te verliezen of tintelingen in handen en rondom de mond ervaren.

Al deze gevoelens leiden tot nog meer noodzaak de controle terug te krijgen. Maar dat lijkt vaak niet gemakkelijk te zijn. Althans niet op de manier zoals veel mensen dat in eerste instantie geneigd zijn te doen. Om te weten wat je zou kunnen doen is het eerst belangrijk meer te begrijpen van je lichaam. En zeker ook welke gedachtepatronen daaraan vooraf gaan.

Vrij van Paniek!

Tijdens de voorlichtingsavond “Vrij van Paniek!” gaan we niet alleen in op de symptomen, maar ook wat je kan doen om klachten te doen verminderen. Tevens is er aandacht voor mensen die iemand in hun directe omgeving hebben met paniekaanvallen, maar niet weten wat ze er mee aan moeten.

Vincent van der Waal - Angstpsycholoog en Burn-out psycholoog

Specialist en ervaringsdeskundige

De voorlichting wordt gegeven door Vincent van der Waal van Praktijk de Vrijgever. Hij weet als geen ander wat het is om een paniekaanval mee te maken. Vincent is psycholoog en behandelt mensen met paniekklachten in zijn praktijk. Zijn aanpak maakt het extra bijzonder, omdat hij niet alleen breed geschoold is, maar ook ervaringsdeskundige op dit gebied.

VoorlichtingVrijvanpaniek-square

“Nu ik weet wat er werkelijk gebeurt, is de paniek al een heel stuk minder”
– Melanie

Voor wie is het?

Heb jij zelf te kampen met paniekklachten? En wil je graag meer informatie over wat je kunt doen om klachten te verminderen? Dan is deze voorlichtingsavond echt iets voor jou.

Ken je iemand in je directe omgeving die last heeft van paniekklachten en weet je niet wat je er mee aan moet?Dan is deze avond zeer zeker de moeite waard voor jou.

Wanneer en waar is het?

Datum: 9 januari 2019
Tijd: 19.30u – 21.00u
Locatie: Graafseweg 274 in Nijmegen (Augustinus gebouw)
Entree: Gratis

De avond betreft alleen voorlichting en geen behandeling.

Meld je aan

Het aantal plaatsen voor de voorlichting is beperkt. Daarom willen we van te voren weten hoeveel mensen er komen. Wil jij er graag bij zijn? Meld je dan hier aan.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Met hoeveel personen wil je komen?

  Wil je de Vrijbrief ontvangen?
  De Vrijbrief is de nieuwsbrief van Praktijk de Vrijgever